Storyteller's kennel
 
Flatcoated Retriever
 
 
 


 

 
 
Om Storyteller's kennel


Vi, Mari-Ann och Kjell, bor på västkusten tillsammans med våra hundar, Kaisa, Stina, Tim, Katie, Ja zzo och Asta och föder upp flattar i liten skala, ungefär en kull om året. Vi tränar med våra hundar både för jaktprov och eftersök, de används också vid praktisk jakt när vi får möjlighet till det.

Vår målsättning är att få fram hundar som är duktiga att arbeta med det de är avsedda till, bra apportörer och goda jaktkompisar, men det är lika viktigt att de har bra exteriör för att kunna klara av sina uppgifter.

Det har funnits flattar i familjen sedan 1988. Det började med att Mari-Ann skaffade sin första flatt Bhalgairs Zambalin och hon blev stammoder till kennel Storyteller´s. Ur Zambas första kull behölls en tik, Blissful hon är mamma till Skrållan och Danne. Skrållan är sedan mamma till Kaisa, och Danne är stolt pappa till Busan som är född i Norge men nu bor här hos oss. Busan är mamma till Petter, Stina, Tim och Katie. Stina är mamma till Ja zzo. Katie är mamma till Asta. Zamba, Blissful, Skrållan, Busan, Petter, Kaisa, Asta och Danne finns tyvärr inte längre hos oss men är för den skull inte bortglömda. Sådant är hundlivet, man får bara låna dem en kort tid.

Vi försöker hålla kontakt med våra valpköpare, anordnar valpträffar och hjälper till med träning för dem som vill. Vi tycker det är väldigt roligt när det går bra för dem på träningar och tävlingar.

Kontakta oss gärna!
Storytellers Kennel
tfn: 0340-65 70 43
mobilnr: 0706-65 70 43
info@storytellerskennel.se

Vänliga hälsningar,

Mari-Ann Andersson

 
 

 
 
©Storyteller's Kennel 2009